Artists Collective | Kautokeino

Medlemskap

Dáiddadállu henvender seg til yrkesaktive kunstnere og personer som har kreative prosesser i sitt yrke. Deg som jobber aktivt med kunst og kreativ skapelse, eller har det som mål å leve av kunsten og skapelsene dine.

 

Dáiddadállu- medlemskap / DD- medlemskap

Som DD- medlem har du kontorplass på Dáiddadállu, strøm og internett inkludert. Du er del i et sammensveisa og kreativt arbeidsmiljø, der du har tilgang til møterom og diverse utstyr som DD disponerer. Du får egen profil på DD nettside og du er med i DD markedsførings tiltak. Du har mulighet til å bruke DD lokaler til å stille ut kunst, lanserings eventer ect. Du er invitert til DD felles utstillinger og tiltak. Du er invitert til kurs arrangert av DD eller streamede kurs arrangert av vår samarbeids partner kulturnærings ekspertene Hermetikken næringshage. 

 

Dáiddár- medlemskap / D- medlemskap

Som D- medlem er du med i DD nettverket og har mulighet å jobbe eller ta en kaffe på DD når du er innom Kautokeino. Du får egen profil på DD nettside og du er med i DD markedsførings tiltak. Du har mulighet til å bruke DD lokaler til å stille ut kunst, lanserings event ect. Du er invitert til DD felles utstillinger. Du er invitert til kurs arrangert av DD eller streamede kurs arrangert av vår samarbeids partner kulturnærings ekspertene Hermetikken næringshage.

 

Ønsker du å bli en av Dáiddadállus kunstnere? Skriv mail til oss, si litt om deg selv, linker til arbeider og hvorfor du ønsker medlemskap.

© 2020 Daiddadallu
Site Dsign: PTP